Uw gloednieuwe website

opgeleverd in 7 dagen.

aan de slag

Webdevelopment voor

Diensten, services & E-Commerce

 

Een compleet nieuwe website, of een redesign. Wij ontwikkelen een op maat gemaakte website die u helpt met uw online doelstellingen en u met trots presenteert aan uw klanten, partners en prospects.

Hoe we het doen?

Ons proces

Day 1

Business analyse & ontwikkeling

We analyseren uw bedrijf en waardepropositie en halen dit door onze formule voor een sterk communicatie framework.

Day 2

Concepting

Wij ontwikkelen het framework van de website met de doelstelling van de website in ons achterhoofd. Zo gaan we voor de beste resultaten.

Day 3

Webdesign

We implementeren de huisstijl op de website. Met op maat gemaakte content beelden wij uw waardepropositie duidelijk uit.

Day 4

Copywriting

De tekst wordt toegepast op de website. Onze copywriter levert de teksten op die uw waardepropositie duidelijk naar voren brengt.

Day 5

Snelheid & SEO

Nu de basis van de website staat richten wij ons een hele dag op de optimalisatie van de website. Zo werken we aan korte laadtijden en koppelen we een analytics systeem aan de website die inzicht geeft in de traffic op de pagina´s.

Day 6

Website launch

Een prachtige dag, de website gaat live, wordt gepresenteerd aan uw organisatie, partners en klanten. Als communicatiebureau ondersteunen wij u met de content, op sociale media, in de nieuwsbrief en op locatie!

Day 7

Aftercare +

De website is live, draait als een geoliede motor en dat wil je graag zo houden. Wij staan gereed voor de benodigde updates, onderhoud en het aanleveren van analytics resultaten.

Werk waar we trots op zijn

Uit ons Portfolio

Earth Love United

Voor hen die zich inzetten voor een groene en duurzame aarde.

Earth Love United zet zich in voor een toekomst op een groene en duurzame aarde. Een stichting die actie neemt aan de hand van initiatieven. Zij ontvangen donaties van zowel bedrijven als de consument.

Landform Designs by Greg Bland

Voor de specialist.

Greg Bland is een ondernemer gespecialiseerd  in het ontwerpen van het buitengebied op de kavel van woningen, instellingen en boerderijen. Met meer dan 80 projecten is hij een echte expert
en een begrip in de Verenigde Staten.

Quality Animation

Voor een partner in animaties.

Quality Animation is een fris bedrijf dat zich specialiseerd in communicatie. Met animaties leggen zij onder andere ingewikkelde bedrijfsconcepten uit op een dynamische en moderne manier.

Zij waren u voor

Onze klanten

Wat onze klanten zeggen

over ons

“Simon is creatief ingesteld wat ons heeft geholpen bij het maken van de presentaties voor klanten en bij het winnen van de Kamer van Koophandel Innovatiechallenge en de minor Consultancy en Ondernemerschap. Daarnaast kan Simon goed de behoeften van klanten in schatten wat voor tevredenheid bij onze klanten heeft gezorgd.”

Jaap Spruyt

“Simon, Thank you for your help in redesigning our website. You have made it look and function light years ahead or where it was before. I wish I would have done this sooner. After one month of the site being live we are already seeing 83% more of site visitors ending up on our contact page, the bounce rate went down 33%, and average time spent on the page has gone up 25%. You were very helpful leading us through the process and sticking to the plan you laid out from the beginning and incorporating all of my late additions. Thanks for all the good communication along the way, you have a good sense of humor and can roll with the punches. I look forward to working with you again soon!”
Greg Bland

“We hebben Simon en zijn onderneming een periode gebruikt toen Top Labels Online zichzelf ontdekte en waar het voor stond, hun onschatbare expertise en kennis hebben ons in staat gesteld om in te zoomen op wat we zijn en er is ook een door hen bedacht plan gecreëerd. allesen maar goede dingen over Simon, geweldige professional en geweldige resultaten.
Nuno da Silva

Als je klaar bent voor een nieuwe website.

Neem contact met ons op

We gaan graag met je aan de slag.

simon@professionalidentity.nl
Vlaardingen, Nederland
+31 6 153 66 908

[hubspot type=form portal=9210858 id=b5334f33-fbde-4973-a2c0-ef6740d01484]