Mijn werk

Bekijk mijn uitgelichte projecten.

Neem een kijkje

Uitgelicht project

Landform Designs

Dit project is de ontwikkeling van een complete Business to Consumer website die informatie geeft over het bedrijf Landform Designs. Gebouwd met een compleet portfolio en een “clean-design” contactpagina.

Live Website

Uitgelicht project

Earth Love United

Dit project is gemaakt voor een organisatie die een duurzame planeet promoot en actie onderneemt. We ontwikkelden de structuur, webdesign en werkten samen met Earth Love United aan de copywriting.

Live Website

Uitgelicht project

Quality Animation

Dit project is de ontwikkeling van een complete Business to Business website die informatie geeft over het bedrijf Quality Animation. Het complete project omvatte het schrijven, ontwerpen en structureren van de website.

Live Website

Uitgelicht project

Your Competitor

Dit project betreft de ontwikkeling van een landingspage voor een Business to Business coörporatie met een bijhorende blog, gevuld met eerste content. 

Under construction

Uitgelicht project

Love 4 Fashion

Dit project betreft de ontwikkeling van een Ecommerce website voor kleding met bijbehorende pagina’s. Gebouwd en eindverantwoordelijke voor de ontwikkeling.

Under construction

Uitgelicht project

Basis Aankoop Keuring

Bij dit project worden consumenten uitgenodigd om een aankoopkeuring voor woningen uit te voeren. Met een back-end systeem gekoppeld aan installateurs. Eindverantwoordelijke voor de ontwikkeling.

Live Website

Uitgelicht project

Solardiz

Dit project betreft de ontwikkeling van een B2B webshop voor de verkoop van zonnepanelen. Hierbij was ik eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en het invullen van de shop.

Aan de slag met een project?

Ik ben beschikbaar op projectbasis!
Neem contact op!