Confidence in al uw commmunicatie

Webdesign en marketing.
ContactPortfolio

mijn diensten
En bijhorende services

Overtuigende pagina’s

Samen werken wij aan de perfecte online representatie van uw bedrijf, geoptimaliseerd voor uw doelgroep. Zo transformeren we bezoekers naar klanten met de SB7 Framework.

Website design

Ik bouw uw website zodat deze echt professioneel wordt. Een op maat gemaakt ontwerp passend bij uw onderneming, volledig naar uw huisstijl.

Conversie

Met mijn specialisatie in copywriting en design bouw ik de website geoptimaliseerd voor conversie (het aanzetten van bezoekers tot een bepaalde actie). Dit doen we aan de hand van de juiste website structuur. Hierbij geef ik als service advies over de tekst en content op de website om bezoekers over de streep te trekken.

Vindbaarheid

Door het gebruiken van de juiste keywords, navigatie binnen de website zorgen we voor een goede vindbaarheid van content binnen de website en in de zoekmachines aan de hand van SEO.

Opvallen tussen al het geluid

Met efficiënte online marketing werken we aan uw zichtbaarheid, naamsbekendheid en transformeren we uw doelgroep in loyale klanten door waarde te bieden die u geliefd wordt bij de klant.

High value customer

Uw perfecte klant. Hoe ziet deze eruit? Wat betalen ze, welk product nemen ze af, waar zitten ze en hoe bereik ik ze? Bekende vragen voor elke ondernemer. Wij onderzoeken uw doelgroep en helpen u met het opzetten van de communicatie om ze te bereiken aan de hand van een content kalender en strategie.

Online kanalen

De juiste communicatie ook op uw andere online kanalen. Denk aan sociale media (linkedin ,twitter, facebook e.d.). Met de juiste online strategie zorgen wij samen dat u online gezien, gevonden en zelfs benadert wordt door uw doelgroep.

Content

Met onze geteste content strategie maken wij in 4 fasen uw doelgroep gereed om contact met u op te nemen. Zo zoeken de klanten u op.

 

Fase 1: Zichtbaarheid & Naamsbekendheid
Fase 2: Connectie met je doelgroep
Fase 3: Verbinding met je doelgroep
Fase 4: Conversie, van prospect naar klant

Wat we wel doen

gepersonaliseerd SB7 framework voor consistente communicatie
Duidelijkheid over je investering
Maandelijks inzicht in de resultaten
Een website met een duidelijke oplossing

Wat we niet doen

Elke keer een ander verhaal dat verwarrrend is voor klanten
Onduidelijkheid over waar je investering naar toe gaat
Geen inzicht in resultaten
Mooie maar niets zeggende websites

Uw online aanwezigheid versterken?
Begin met een gratis consult & analyse van uw onderneming.

 

Product features

SB7 Framework

In onze producten presenteren we uw organisatie volgens de SB7, wat staat voor de Storybrand 7 framework. Dit is een communicatie tool volledig gericht op uw klant en een geweldig filter om de communicatie van uw verhaal door heen te halen.

Analyse

Ik analyseer uw huidige huisstijl, websites/brochures/kanalen en we bespreken samen uw wensen die ik voor u hierna realiseer.

Structuur

Voor de beste conversie ontwerp ik de juiste structuur voor de website of sociale media kanalen. Hieruit komt het design en/of de content strategie.

Content

Hier wordt alle content voor de website en sociale media kanalen langsgelopen, gepland en gemaakt. Zo wordt uw online kanaal/website het perfecte plaatje.

Optimalisatie

Ik loop alle content en de website langs om de puntjes op de i te zetten. Voor SEO keywords, google analytics enzovoorts. 

Website herstructurering

Van bezoekers naar kopers

Ik ontwerp een website gericht op vindbaarheid, conversie en resultaat. Zo haalt u de meeste waarde uit de website en zorgen we dat mensen jou benaderen voor uw diensten/producten.

 • Responsive design dus perfect op mobiel & tablet
 • Volledig in uw eigen huisstijl dus 100% uniek
 • Google indexering voor een goede vindbaarheid
 • Google Analytics koppeling voor het tracken van website gebruik
 • Advies op het gebied van content en tekst op de website van een copywriter
 • Marketingconsultatie voor ontwikkelingsmogelijkheden in de toekomst

Herstructureren van online kanalen

Van ongezien naar gewaardeerd

Ik plan, ontwikkel en plaats de content op uw sociale media kanalen. Daarbij ontwikkel ik ook uw Sociale Media pagina’s voor optimale conversie.

 • Contentkalender voor geplande content op het juiste moment
 • Contentdesign van simpele visuals tot Infographics
 • Het plaatsen van content op het juiste moment op de juiste plek
 • Advies op het gebied van content
 • Websiteconsultatie voor ontwikkelingsmogelijkheden in de toekomst

“Simon is creatief ingesteld wat ons heeft geholpen bij het maken van de presentaties voor klanten en bij het winnen van de Kamer van Koophandel Innovatiechallenge en de minor Consultancy en Ondernemerschap. Daarnaast kan Simon goed de behoeften van klanten in schatten wat voor tevredenheid bij onze klanten heeft gezorgd.”

Jaap Spruyt

Simon, Thank you for your help in redesigning our website. You have made it look and function light years ahead or where it was before. I wish I would have done this sooner. After one month of the site being live we are already seeing 83% more of site visitors ending up on our contact page, the bounce rate went down 33%, and average time spent on the page has gone up 25%. You were very helpful leading us through the process and sticking to the plan you laid out from the beginning and incorporating all of my late additions. Thanks for all the good communication along the way, you have a good sense of humor and can roll with the punches. I look forward to working with you again soon!

Greg Bland

“We hebben Simon en zijn onderneming een periode gebruikt toen Top Labels Online zichzelf ontdekte en waar het voor stond, hun onschatbare expertise en kennis hebben ons in staat gesteld om in te zoomen op wat we zijn en er is ook een door hen bedacht plan gecreëerd. alleen maar goede dingen over Simon, geweldige professional en geweldige resultaten.

Nuno da Silva

Heeft u het idee dat u meer kan halen uit uw website en online marketing?

Begin met een gratis consult & analyse van uw onderneming.
Plan vrijblijvend een gratis gesprek